«Належна стерилізація та дезінфекція в закладах охорони здоров’я та профілактика внутрішньо-лікарняної інфекції»,Ассоциации, профсоюзы, съезды

Профессиональные объединения медицинских сестёр Украины, информация о съездах и конференциях
Ответить Пред. темаСлед. тема
Автор темы
Veronika
Всего сообщений: 1
 «Належна стерилізація та дезінфекція в закладах охорони здоров’я та профілактика внутрішньо-лікарняної інфекції»,

Сообщение Veronika »

Українська асоціація стерилізації та дезінфекції, що є членом Всесвітньої асоціації World Federation for Hospital Sterilization Sciences організовує проведення міжнародної науково-практичної конференції на тему:
«Належна стерилізація та дезінфекція в закладах охорони здоров’я та профілактика внутрішньо-лікарняної інфекції»,
яка відбудеться на базі Одеської обласної лікарні, вул. Академіка Заболотного 26 (велика актова зала) у місті Одеса 20 травня 2016 року, початок о 9-00.
На конференцію запрошуються: лікарі, епідеміологи, медичні сестри, персонал стерилізаційних відділень, менеджери з якості, представники санітарно-епідеміологічної служби, представники постачальників медичних виробів та інші зацікавлені особи.
Прогнозована кількість учасників 150.
Запрошений спікер: Teresa Salinska, WFHSS Education Officer (Польща) з доповіддю: «Діючі стандарти та правила в галузі стерилізації та дезінфекції у Польщі»

Основні теми науково-практичної конференції:
1. Аналіз рівня нозокоміальної інфекції в ЛПУ України;
2. Профілактика внутрішньо-лікарняної інфекції в закладах охорони здоров’я хірургічного профілю. Аналіз наказу МОЗ №552 від 11.08.2014 Державних санітарних норм та правил «Дезінфекція, передстерилізаційне очищення та стерилізація медичних виробів в закладах охорони здоров’я»;
3. «Досвід Одеської обласної лікарні - централізація обробки виробів медичного призначення»;
4. Параметри контролю процесів стерилізації та якості передстерилізаційної очистки виробів медичного призначення;
5. «Автоматичне достерилізаційне очищення виробів медичного призначення в ЛПУ. Сучасний досвід»;
6. «Вплив якості води на очищення, мийку та стерилізацію виробів медичного призначення»;
7. Презентація перекладу першого рівня (Level 1) рекомендацій WFHSS з обробки виробів медичного призначення, виданого «Всесвітньою науковою федерацією з госпітальної стерилізації, WFHSS».
8. Відвідування ЦСВ Одеської обласної лікарні;
Участь в заході для відвідувачів безкоштовна
Реклама
Ответить Пред. темаСлед. тема

Быстрый ответ, комментарий, отзыв

Изменение регистра текста: 
Смайлики
:msestra: :proc: :doctor: :sestra: :) :( :ROFL: :oops: :roll: :wink: :shock: :Rose: :sorry: :angel:
Ещё смайлики…

Вернуться в «Ассоциации, профсоюзы, съезды»